Bizztravel

Bizztravel Wintersport

In de winter van 1985 organiseerde Bizztravel zijn eerste wintersport reizen. Nu, meer dan 30 jaar later, is Bizztravel uitgegroeid tot een wintersport specialist met meer dan 100 top bestemmingen in de Alpen.

Al onze wintersportvakanties zijn altijd inclusief skipas. Hierdoor kan je direct de piste op en gaan ski?n. Bizztravel koopt skipassen goedkoop voor je in en dit scheelt je ook nog eens vele euro?s in vergelijking met de prijs ter plaatse en dat is wel zo fijn!

Bizztravel biedt daarnaast de laagste prijs garantie op je materiaalhuur, les en de uitbreiding van je skipas. Leg dit direct bij je boeking vast, of in ieder geval voor vertrek, dan garandeert Bizztravel dat je nooit meer betaalt dan bij dezelfde aanbieder ter plaatse.

Ga je met een groep van 15 personen of meer, ook dan kan je bij Bizztravel terecht. Door onze specialisatie kunnen wij samen met jou de ideale reis samenstellen. Je wintersportvakantie staat centraal, dus je bepaalt zelf hoe de reis er uitziet. Inclusief door jouw gewenste extra’s zoals de huur van materiaal of het nemen van les. Wel zo gemakkelijk!

Heb je interesse in een lang weekend ski?n, een midweek of juist een 10-daagse reis? Ook de keuze in het soort vervoer is mogelijk, met de bus of toch liever met eigen auto? Chalet, een appartement of verblijven in een hotel? Bij Bizztravel boek je al deze reizen veilig online tegen de scherpste prijzen. Kijk dus snel op www.bizztravel.nl en boek jouw perfecte wintersport vakantie.