De indoorskibaan FANtastisch als voorbereiding op winterseizoen

Indoorski

Helen die al heel een aantal berichten voor ons heeft geschreven komt nu met een bericht over de voorbereidingen op de winter. De familie is alweer aan het oefenen op de indoorskibaan.

Ik verklaar het ski-seizoen voor geopend!

Zoals ieder jaar start het skiles-seizoen in september met een opendag bij Ego Indoorski bij ons (Bergen op Zoom, westelijk noord-Brabant) al zijn manlief en de oudste in de zomervakantie al bij Skidome wezen skiën. Echte liefhebbers gaan natuurlijk gewoon door)

Dus ook dit jaar plannen we een gratis opendag-les in en gaan we met zijn allen naar de ski school.

Wel weer anders als vorig jaar want toen lag onze jongste nog in de maxi cosie nu stapt ze overal rond en trekt te pas en te onpas mijn tas open. Ondertussen moeten er ski schoenen aangetrokken worden en ski’s gepakt worden. En dan ook nog bijpraten met alle leraren. Ik kan u vertellen een intensieve gebeurtenis.

Onze jongens staan echter weer te stuiteren om bij hun favoriete skileraar Jim Vendrig, de baan op te stappen en waar onze bijna kleuter nog steeds een ongeleid projectiel is, skiet onze oudste van 6 alweer prachtige bochten en corrigeert ook al weer netjes waar nodig. Blijft gemeen het gemak waarmee die kleintjes het aanleren.

Klimwand

En met de opendag mag er ook gratis geklommen worden op de klimmuur. Daar maken de jongens dan ook graag gebruik van. En natuurlijk te cool om als je boven bent geweest en naar beneden komt lekker heen en weer te schommelen in je klimtuigje.

Het is weer een gezellige drukte met allemaal sneeuw FANatiekelingen. Maar nu is het weer tijd om ervandoor te gaan want er staat nog meer in de agenda.

Vanaf nu gaan de jongens iedere vrijdag een uur skiën,  kan niet wachten om de progressie te zien. En wijzelf? Wij laten de oppas komen en gaan ook samen weer wat lessen halen, zal me  toch niet gebeuren dat ik nú al ingehaald ga worden die kids 🙂 heerlijk ontspannen met zijn twee… we kijken er naar uit!

Indoorski

Summit Travel

(Visited 90 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *