Nieuws

Schlegeis stausee 0

Helen de Viet vanuit de Schlegeis Stausee

Helen de Viet stuurt bericht vanuit de Schlegeis Stausee. Helen viert met het hele gezin vakantie in Mayrhofen en trekt er dagelijks op uit naar mooie plekjes. Wellicht van de week nog vanaf de Hintertux…

Bloemenhuis 0

Bloemenzee aan Oostenrijkse balcons

Bloemenzee aan Oostenrijkse balcons. In de zomer valt je waarschijnlijk op dat aan sommige huizen het een bloemenzee is aan de balcons… Heb jij nog meer van dit soort foto’s stuur ze dan in…

Zwölferhornbahn 0

Noodstop Zwölferhornbahn St. Gilgen

Noodstop Zwölferhornbahn St. Gilgen. In St Gilgen heeft er een evacuatie van een lift plaats gevonden. De reden is best een vreemde. Wat dat was lees je hier….

Spieljoch 0

Bouwupdate: Spieljoch Fügen

Bouwupdate: Spieljoch Fügen. In het Zillertal bij Fügen wordt ook een FANtastische lift gebouwd. Er komt een nieuwe spieljochbahn. Benieuwd naar de laatste foto’s en video?

Noodweer Baden bij Wenen 0

Hevig Onweer en veel schade in Oostenrijk

Hevig Onweer en veel schade in Oostenrijk. Afgelopen donderdagavond was het weer bal in een aantal bundeslander van Oostenrijk. Zwaarpunt was het Oosten van Oosternijk. Bekijk ook de video van de ORF…..

palinkopf update 0

Bouwupdate: Palinkopf D1 Ischgl

Bouwupdate: Palinkopf D1 Ischgl. Ook in Ischgl is men druk bezig voor het nieuwe winterseizoen. Ook wordt hier een lift vervangen, de Palinkopf…meer weten?

Zoutmijn Hallein 0

De zoutmijnen van Hallein

In de Oostenrijkse deelstaat Salzburgerland ligt het dorp Hallein hier ligt een van de oudste zoutmijnen en sinds 1994 te bezichtigen als mijnmuseum.

Pagina 1 van 4112345...102030...Minst recente »