Over ons

FANtastisch Oostenrijk
Over Ons

Het doel van deze site is om informatie te delen vanuit Tirol en het Salzburgerland. De Kitzbüheler Alpen staan centraal op deze site maar zeker ook andere gebieden die daarbuiten liggen zullen zeker onze aandacht hebben.

De gebieden die oa. centraal staan zijn: Kitzbühel-Kirchberg, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, Zell am See, Kaprun-Kitzsteinhorn, St Johann in Tirol, Skijuwel Wildschönau en Alpbachtal, Zillertal, Stubaital.

Met foto’s, live updates, video’s, artikelen zullen we het gehele jaar berichten.

Tevens kunt u ons volgen op Facebook, Twitter ,Pinterest en Instagram

Wie zit er achter deze site?

Al jaren (meer dan 20 jaar) ben ik (Eric Kromhout) vaste gast in de Kitzbüheleralpen en aardig ingeburgerd. Daarvoor had ik de hele Alpen wel doorkruist maar nu toch echt vaste grond in het het Brixental. De winter had en heeft voornamelijk mijn focus en vanaf 2008 een vaste plaats op de camping van Brixen im Thale en dat is fantastisch en niet alleen in de winter maar zeker ook in de zomer. Het hele jaar door berichten wij uit dit mooie deel van Oostenrijk.

  • Nooit meer iets te hoeven boeken
  • Je kunt er heen wanneer je wilt
  • Lange weekendjes skiën zijn dan heel dichtbij
  • en heel veel kunnen skiën

In de zomer van 2014 bedacht ik dat ik best de informatie die ik heb over de verschillende gebieden wil delen. In eerste instantie nog via Twitter (@FAN_Oostenrijk) en Facebook (www.facebook.com/FANOostenrijk) Per 1 oktober 2014 ook begonnen met hobby website. Per september 2015 deze site afgesloten en zijn we met een veel beter naam gekomen: FANtastisch Oostenrijk 

De site is op dit moment aardig gevuld met vele video’s, artikelen. Ben je opzoek naar iets probeer via de zoek button te zoeken en wie weet vind je wel juist die informatie die jij zoekt.

Mocht je vragen hebben omtrent deze site of je wilt adverteren dan kun je ten alle tijden ons contactformulier in vullen.

Op deze site doen ook een aantal mensen mee die berichten schrijven oa. Weerman Jeroen, Michel Roelfsema, Gabi Andrei, Roel de Jong en Roel Hilhorst en we krijgen natuurlijk van een aantal volgers regelmatig berichten toegezonden. Zou jij dat ook willen, schrijven over jou favoriete gebied dan willen wij jou een podium geven. Neem gerust contact met ons op.