Poederbaas Roadtrip: Ride With You

Poederbaas Roadtrip

© Poederbaas

Afgelopen winter kwam een jongensdroom van Paul de Groot en Rembert Notten uit, samen met filmer Scott Cheap en fotograaf Tim Vanhoutteghem gingen ze op een 5 maanden durende roadtrip. Deze Poederbaas roadtrip eindigde in een nieuwe skifilm Ride With You.

Een 5 maanden durende roadtrip met een doel, zoveel mogelijk mooie afdalingen te maken. Dit samen met locals van een gebied. Tijdens een 360-shoot in La Plagne voor Sportlife werd het idee geboren, met een dikke Land Rover en een Caravan de bergen in. Een camper zoals men het had bedacht werd door Paul de Groot terecht richting de prullenbak geworpen.

‘Dat is veel te onhandig, zo’n zwaar ding komt amper boven op de berg en daarnaast wordt dat al veel te veel gedaan. Mij lijkt het dik om met een Land Rover en caravan rond te trekken, dan weet je zeker dat je overal boven komt maar heb je tevens de vrijheid om ‘je huisje’ soms ergens in het dal achter te laten als we echt de backcountry in willen.’ 

Aankomende zaterdag is de voorpremière, vandaag is de trailer gepresenteerd. De film zal op 3 november in het Tuschinski Theater in première gaan, dit gebeurd tijden de Freeride Film Festival.

In de 5 maanden dat deze roadtrip heeft geduurd heeft men 75.000 km afgelegd, en zijn er 39 skigebieden bezocht. En samen met de locals zijn er heel veel meters gemaakt, zowel op als off-piste.

Kaarten

Om de film te kunnen zien moet je op 3 november naar Amsterdam, een kaart voor dit evenement kost €21,- maar op=op. Ieder jaar is het evenement uitverkocht, wacht daarom niet te lang. De kaarten zijn te koop via de site van Pathé bioscopen.

© Poederbaas

(Visited 103 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *