Rehall Riders we stellen ze deze winter graag aan jullie voor

Rehall Enjoy Youre Rides

Rehall-riders, je vindt ze over de hele wereld. Graag stellen wij een aantal van onze helden aan jullie voor. Deze maand is dat Frits Rijpers, 16 jaar oud en woonachtig in Roosendaal.

Toen Frits 9 jaar oud was werd hij gegrepen door het snowboard-virus en al snel wist hij dat hij het echte “snowboard-life” wil beleven en just “enjoying the ride”.

Het liefste verblijft Frits in Italië bij Mottolino Funmoutain, zijn absolute nummer 1 funpark. Daarnaast staat Laax in Zwitserland op de tweede plaats als het paradijs voor de boarders. Of het nu gaat om slopestyle of powriden dat maakt voor hem niet uit.

Rehall Feel The Snow

In de zomermaanden snowboard traint hij indoor, maar ook zorgen freerunnen, trampoline en hardlopen er voor dat hij weer fit begint aan een nieuw outdoorseizoen.

Rehall steunt mij in het leven van mijn droom. Met de kleding van Rehall voel ik me prettig in de sneeuw. De kwaliteit is goed en het design spreekt mij natuurlijk enorm aan. Het is hip, kleurrijk en cool, maar bovenal is het altijd en overal herkenbaar. Ik sta dan ook bekend als de “Rehall-rider” Ik heb een aantal jaren geleden de stoute snowboardschoenen aangetrokken en heb ik Ronald en Veronique Smits van Rehall benaderd en gevraagd of zij iets voor mij kunnen betekenen. Ik ben verrast door hun openheid, vertrouwen en vrijgevigheid, want dat is echt te gek! Naast de kleding van Rehall heb ik mijzelf altijd enorm welkom gevoeld bij dit team. Toffe mensen die mijn sport helemaal begrijpen en schijnbaar spreek ik ook hun taal en dat is natuurlijk echt vet cool!

De doelstelling voor Frits is om komend seizoen niet alleen mooie beelden te maken van coole tricks, maar ook om zich nog verder te ontwikkelen, niet alleen als Rehall-rider, maar ook zeker als mens.

Enjoy your ride.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.