Ski Like a Pro en boek je privé skileraar

Ski Like a Pro en boek je privé skileraar

Ski Like a Pro

We geven graag in dit artikel de ruimte aan Ski Like a Pro. Dit komt ook omdat we Avi en Max bereid hebben gevonden om in het winterseizoen om de 14 dagen te bloggen/vloggen. Maar wat is Ski Like a Pro?

Eigen skileraar mee op vakantie

Je eigen skileraar mee op wintersportvakantie, in het door jouw gekozen wintersportgebied. Niet meer wachten voor de skischool, een Nederlandstalige leraar en de door jouw gekozen lestijden. Dat zou iedereen wel willen. Avi en Max zijn twee jaar geleden gestart met Ski Like a Pro. Zij maken van jouw wintersportvakantie een topweek, waarin jij met je collega?s, gezin of vriendengroep met veel plezier naar een nieuw ski-/snowboardniveau wordt gebracht.

Avi en Max gaan tijdens het wintersportseizoen met  vele groepen naar verschillende skigebieden in Oostenrijk. Wij vroegen de twee wintersportfanaten of zij dit komende winterseizoen hun ervaringen met ons (en jullie ook natuurlijk) willen delen vanuit de vele wintersportgebieden waar zij verblijven. In dit artikel stellen we ze voor en wordt er al 1 handige tip gegeven.

Van je hobby je werk maken

Max en Avi starten al jong met skiën. Op hun 7e zitten ze samen in het wedstrijdskiteam in Soesterberg en op hun 14e starten ze met skiles geven op de borstelbaan.  Als ze 16 zijn behalen ze hun Anwärter diploma ? het Oostenrijkse skilerarendiploma ? en besluiten zelfs door te gaan voor het internationaal erkende Landes-diploma. Met dit diploma op zak werken zij als skilerarentrainer in Nederland en Oostenrijk en geven zij wedstrijdtraining aan het slalom skiteam van Skiteam Soesterberg.

Ski Like a Pro

Na een aantal seizoenen in Oostenrijk als ski- en snowboardleraar aan het werk geweest te zijn besloten de jongens om hun eigen skischool op te richten onder de naam ´Ski Like a Pro´. Zij stellen zich als doel om skiërs en snowboarders of ze nu beginner of vergevorderd zijn, met geduld, persoonlijke hulp en veel plezier tot een hoger niveau te brengen. In het onderstaande filmpje geven ze je alvast de eerste handige tip.

Avi en Max zullen vanaf de kerstvakantie elke 2 weken een video met ons delen met handige tips om het skiën wat gemakkelijker te maken, met snelle dalafdalingen van de verschillende wintersportgebieden waar zij verblijven en leuke blogs schrijven over wat zij hebben meegemaakt op de piste, in de après-ski en met de bedrijven, families en vriendengroepen waarmee zij mee gaan als privé-leraar.

Ski Like a Pro

Ski Like a Pro

Tot slot… het is bijna 31 oktober al weer. Tot deze datum kun je nog profiteren van de vroegboekkorting bij Bizztravel.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...