Straten afgesloten in het Wipptal en Stubaital

Noodweer Modderstroom B182

foto @zeitungsfoto.at

Vanochtend hebben we al weer wat laten zien van het noodweer van gisteravond…nu komen er ook weer berichten vanuit het Wipptal en Stubaital.

Twee modderstromen hebben donderdagavond grote verkeersproblemen veroorzaakt in het Wipptal. Het Wipptal is nog te bereiken via de Brennerautobahn. In het Stubaital zijn voornamelijk B-wegen getroffen.

Tot zaterdag is de B182 gestremd tussen Mühlbach en Schönberg. Daarmee wordt meteen aangegeven dat het Wipptal alleen nog te bereiken is via de Brennerautobahn. Overigens is de Ellbogener Landersstrasse weer open voor verkeer. Daar was ook een modderstroom de oorzaak dat deze weg 4,5 uur gesloten was. Wel is het zo dat hier files kunnen ontstaan.

Noodweer Hoogwater Ruetz bij Schönberg

foto @zeitungsfoto.at

In het Stubaital zijn modderstoompjes geweest. Die waren wat kleiner maar veroorzaakte wel wat problemen. Gisteravond was de Ranntalerstrasse (L232) en de Stubaierstrasse (B183) bij Neustift dicht. Ook is de weg in de gemeente Neustift/Milders niet meer berijdbaar vanaf Gasthof Bärenbad.

Of de straten in het Stubaital weer open zijn weten we niet maar we vertrouwen erop dat deze snel weer te berijden zijn.

Ook hier is weer een video van gemaakt. De Tiroler Tageszeitung heeft ook deze video weer verzorgd. Klik HIER om dat te zien.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Summit Travel

(Visited 311 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *