Update Eichenhoflift St Johann 1 augustus 2017

Eichenhoflift St JohannAfgelopen juli 2017 hebben we nog een update gemaakt van de bouwwerkzaamheden aan de Eichenhoflift. Niet geheel toevallig waren we in St Johann in Tirol op 1 augustus. En als je er toch bent kun je ook even gaan kijken bij de bouwplaats. Dat hebben we ook gedaan.

De bouwwerkzaamheden vorderen gestaag en zullen zeker worden afgerond voor het nieuwe winterseizoen. Maar de grote vraag is of de Eichenhoflift 2 ook  wordt vervangen. De tijd gaat dringen want als er groen ligt komt dan zal de bouw hiervan snel gestart moeten gaan worden. We hebben nog geen duidelijke bevestiging gekregen bij de Bergbahnen maar binnenkort zullen we toch wat gaan vernemen hierover. Nog even geduld en met een paar weken zouden we het weten. Kunnen jullie nog zolang wachten? Wacht onze berichtgeving maar af…

Summit Travel

(Visited 276 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

6 reacties

  1. Huub Kamphuis schreef:

    Het lijkt er dus op dat de stoeltjeslift niet komt…. dan wordt dus een dikke rij bij de sleep. Aan de andere kant, mijn dochter en haar vriendin zullen blij zijn want die vinden de lange sleep leuk??

  2. stef schreef:

    Ik heb zojuist vernomen dat de bouw voor deel 2 ook gestart is!!

  3. Toine Veenhuis schreef:

    Hebben net gekeken bij de bouw van het station bij de Grander. Men was daar net begonnen met de sloop van het oude liftstationnetje van de Eichenhof II sleeplift. Volgens zeggen van de aanwezige bouwvakkers wordt de lift gesloopt en komt de stoeltjeslift er nog voor het begin van het komende skiseizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *