Video Dalafdaling Kitzbühel Asten 17 januari 2017

 

Video Dalafdaling Kitzbühel Asten 17 januari 2017

Kitzbühel Asten

Jullie hebben ongetwijfeld wel gezien dat we vandaag in Kitzbühel waren. Daar werd helaas geen training gehouden (voor de afdalers) maar werd het parcours bezichtigd. Een aparte update volgt nog die is nog in de maak maar we hebben ook een dalafdaling op beeld vast gelegd. Dat is niet de Streif want die is op dit moment bezet ?

De afdaling Asten hebben we vastgelegd. Dat is een afdaling die voor 100% is gemaakt door natuursneeuw…sterker nog er staan geen sneeuwkanonnen. Het is een blauwe afdaling en is niet spectaculair voor de afdalers….maar hij is wel ongelofelijk mooi. Vooral het middenstuk daar kom je dwars door het bos en dat met deze sneeuwomstandigheden echt een ritje door een ansichtkaart.

Kitzbühel Asten

Ook is deze afdaling prima om jonge kinderen mee te nemen. Het is niet stijl en zodoende kun  je dus met de hele familie hiervan af en dat kun je nu niet bepaald zeggen van de afdaling die aan de andere kant ligt….de Streif…zo’n beetje de gevaarlijkste afdaling van de wereld. Maar op sommige stukken kun je er wel via een skiweg omheen.

Morgen proberen we de update te maken zodat jullie ook de Streif kunnen zien… nog even geduld.

Summittravel728x90

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *