Het is weer wit in de Kitzbüheler Alpen

Het is weer wit in de Kitzbüheler Alpen

Er is weer sneeuw gevallen in de Kitzbüheler Alpen, we zetten voor jullie een aantal webcams op een rij. Van weerman Jeroen kregen we vanochtend live door dat er op de Talkaser in Westendorf 10cm is gevallen. Daarom beginnen we vandaag met Westendorf. Later meer beelden van Weerman Jeroen maar die krijgen jullie in een volgend bericht.

westendorf

Maar ook in de rest van SkiWelt is er sneeuw gevallen

Gletsjers

Ook op de gletsjers ziet het er mooi uit. Nu behoort dit niet tot de Kitzbüheler alpen, maar toch willen we ook de Stubaier Gletscher laten zien. Dit skigebied kan je natuurlijk niet overslaan. Komend weekend zijn we ook actief op de Stubaier Gletscher, nu doen we het alleen even met de FANtastische webcam beelden. Ook Kaprun ziet er mooi wit uit, ga je zaterdag, dan kun je daar een droomdag ervaren zoals het er nu uitziet.

Verder hebben we nog wat webcams van de Zillertal Arena, Kitzbühel, St. Johann, Skicircus en Zell am See. Zaterdag is  de opening van Kitzbühel op de Resterhohe, helaas staat de webcam daar nu net de verkeerde kant op. Wel kunnen we zeggen dat ze druk bezig zijn met het uitvlakken van het sneeuwdepot. Nu deze sneeuw er bij is gevallen belooft zaterdag een mooie skidag te worden. Wie van jullie is er ook bij?

Summittravel728x90

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

(Visited 50 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

2 reacties

  1. Kees schreef:

    Piste ziet er goed uit Eric, maar de film op facebook is wel behoorlijk wiebelig. De echte topvorm moet nog komen.

    • Roel schreef:

      Dat komt doordat je met een samsung s5 niet stabiel kan filmen, gelukkig heeft Eric ook een normale camera waar de updates mee worden gefilmd. Een of andere Sony Rules zoals hij zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *