007 Elements beleef James Bond in Sölden

007 Elements007 Elements beleef James Bond in Sölden. Op de top van de Gaislachkogl naast het ICE Q restaurant in Sölden bevind zich een unieke James Bond Experience.

007 Elements neemt de bezoekers in een gebouw van 1.300 vierkante meter mee in een interactieve, audiovisuele trip, via verschillende ruimtes. De focus ligt op Spectre de film die hier deels is opgenomen maar ook andere titels uit de langlopende Bond-filmreeks komen aan bod.

Je wordt meegenomen in een reis via high-tech, interactive galerijen, waarin telkens de kenmerkende elementen van een James Bond-film worden gedistilleerd. De prachtige titelsequenties en dramatische scores; de adembenemende actiescènes; de auto’s, gadgets en technologie; de adembenemende locaties en iconische studiosets en ten slotte een hele reeks.

007 Elements

De ruimtes

Er zijn 9 ruimtes verdeeld over twee verdiepingen en biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en dalen van Tirol en onthult de eigenlijke SPECTRE-opnamelocaties in Sölden. De ingang kan worden bereikt vanaf het bergstation van de Gaislachkogl berggondelbaan. Dit geeft elke bezoeker de tijd om van de gondelrit naar boven te genieten en zorgt er tegelijk voor dat hij zijn reis door de installatie kan maken zonder dat het te druk wordt.

007 ElementsDe 9 ruimtes zijn:

  1. The Barrel of the Gun
  2. The Plaza
  3. The Lobby
  4. The Lair
  5. The Briefing Room
  6. The Tech Lab
  7. The Action Hall
  8. The Screening Room
  9. The Legacy Gallery

Klik op de foto om alles te weten over de 9 ruimtes.

Entree 007 Elements

Toegangskaarten is exclusief rit met de Gaislachkogl I + II, voor bezoekers die geen geldig ticket hebben kunnen een gecombineerde kaart kopen. Deze combinatiekaart geeft je recht op een retourreis met de Gaislachkogl gondel I+II, en entree tot de 007 Elements.

Meer informatie en de actuele prijzen ga naar 007elements.soelden.com.

Locatie

De locatie is de Gaislachkogl wat makkelijk te bereiken is vanuit het centrum van Sölden. Bij het bergstation wordt je al verwelkomt door een Landrover die in de film is gebruikt. Vanaf hier ben je binnen een paar minuten op de top van deze 3048 meter hoge berg, naast het bergstation staat het ICE Q restaurant wat de ingang is van het 1300 m² grote gebouw. Het gebouw is verdeeld over twee niveaus en sluit naadloos aan op de inspirerende schoonheid van zijn natuurlijke omgeving.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×