007 Elements een spectaculaire James Bond ervaring

James Bond 007 Elements Sölden

© Sölden.com

Een wereldpremiere in Sölden, sinds 12 juli 2018 biedt 007 Elements een spectaculaire James Bond ervaring op 3.050 meter. Ten tijde van de opnames van de 24e James Bond film Spectre, was Sölden een belangrijk onderdeel van deze film.

Het 007 Elements bevindt zich naast het ICE Q restaurant in Sölden een van de locaties uit de film en biedt een unieke James Bond Experience. Dit alles is terug te vinden op de top van de Gaislachkogl waar een 1.300 vierkante meter gebouw is gebouwd geheel gewijd aan James Bond.

Het 007 Elements neemt de bezoekers mee in een interactieve, audiovisuele trip, via verschillende ruimtes. De focus ligt op Spectre de film die hier deels is opgenomen. Het project is een initiatief van Neal Callow (art director “Casino Royale”, “Quantum Of Solace”, “Skyfall” en “SPECTRE”) en Tino Schaedler (head of design van communicatieadviesbureau Optimist Inc.)

Lees in onze eerdere berichtgeving over deze unieke ervaring en wat het allemaal biedt, deze artikelen vindt je hier en hier.

Entree 007 Elements

Volwassenen Jeugd Kinderen

Toegang zonder ticket gondel

€22,00

€17,00

€12,00

Toegangskaarten is exclusief rit met de Gaislachkogl I + II, voor bezoekers die geen geldig ticket hebben kunnen een gecombineerde kaart kopen. Deze combinatiekaart geeft je recht op een retourreis met de Gaislachkogl gondel I+II, en entree tot de 007 Elements.

Volwassenen Jeugd Kinderen

Entree inclusief liftticket

€54,00

€49,00

€30,00

007 Elements Sölden

© Sölden.com

Groepen

Voor groepen van meer dan 20 personen gelden de volgende prijzen

Volwassenen Jeugd Kinderen

Entree zonder liftticket

€20,00

€15,00

€11,00

Entree inclusief liftticket

€50,00

€45,00

€28,00

Groepen kunnen kaarten reserveren via het contact formulier of via 007elements@soelden.com, losse kaartverkoop kan bij de kassa’s van de:

  • Gaislachkogl dal- en middenstation
  • Giggjoch dalstation
  • Ook bij het bergstation van de Gaislachkogl kunnen toegangskaarten gekocht worden.

Meer informatie zie hier

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...