1 jaar geleden: Video Pitztal Rifflsee 23 maart 2019

1 jaar geleden, de komende periode gaan we ook voor jullie berichten herhalen vanuit het verleden. Het is natuurlijk altijd leuk om deze beelden terug te bekijken en ook in de dagen dat we nu leven willen we graag zien hoe mooi Oostenrijk is en hopelijk is de situatie waar we ons nu in bevinden van tijdelijke aard.

Pitztal Rifflsee, 23 maart 2019. Een tijdje geleden waren we op bezoek in het Pitztal bij de Gletsjer. Toen hadden we geen tijd om naar Rifflsee te gaan. Rifflsee heeft een zeer mooie en goede aansluiting tot de gletsjer en dat gingen we eens van dichtbij bekijken.

Dit keer zijn we in de ochtend gaan skiën in het skigebied van Rifflsee en in de middag zijn we toch ook gaan kijken op de Pitztaler Gletsjer. De pistes zijn hier zeker uitdagend. Zwarte, rode en blauwe pistes ze zijn er allemaal. We hadden geweldig weer deze dag en het viel op dat dit een skigebied is dat heerlijk rustig is. Alle ruimte had je deze dag op de piste. Dat bleek later op de gletsjer ook het geval te zijn. Ook zie je af en toe een tourskiër omhoog lopen en kijk je verder de bergen in dan zie je er nog veel meer lopen.

Helikopter Pitztal Rifflsee

Afgelopen keer dat we in het Pitztal waren maakte een helikopter vlak voor ons op de weg een landing. Dit keer op de piste.

Bekijk onze video van deze dag en we kunnen zeker dit gebied aanbevelen om eens naar toe te gaan. Zeker in combinatie met de gletsjer tref je hier geweldige pistes aan.

Pistekaart Gletsjer Pitztal Rifflsee

In dit bericht kwam uitsluitend Rifflsee aan de beurt. Een verslag van de Pitztaler Gletsjer volgt snel.

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee sneeuwkanonnen

Pitztal Rifflsee

Pitztal Rifflsee

Morgen weer een 1 jaar geleden?

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...