1 jaar geleden Video Rondje skiën naar Ellmau

1 jaar geleden, deze reeks willen we toch de komende tijd gaan inzetten. Ook al omdat er wat minder nieuws te melden is en we het zeker niet dagelijks over dat virus willen hebben die we gewoon de baas gaan worden mist iedereen zich aan de regels houd. Ook zullen we kijken naar leuke updates vanuit het verleden die wat verder weg liggen. Als jullie deze oude post leuk vinden laat het dan weten dan gaan we hier gewoon mee door.

1 jaar geleden maakte we een rondje in Ellmau. Afgelopen zondag waren we nog even in SkiWelt om afscheid te nemen van de oude getrouwe Bubble Express in Brixen im Thale. Ook wilden we nog een keertje langs in Ellmau. Ook belangrijk om te zien … hoe is de sneeuwkwaliteit. Met berichten dat de temperatuur naar de 20 graden kruipt en jij wil gaan skiën dan zou je je zorgen kunnen maken.

Ellmau Wilderkaiser

Maar het valt allemaal best mee of liever gezegd je kunt er nog prima skiën. De afgelopen dagen is het weer wat kouder geweest en er is zelfs sneeuw gevallen maar de komende dagen gaat er toch weer verandering komen in het weer. Het gaat weer zonnig worden zeker als we het weekend weer gaan naderen. Ben je dit weekend nog in SkiWelt of een ander gebied in Oostenrijk dan heb je hele grote kans op Kaiserwetter.

Bergfex Ellmau 26 maart 2019

Zelf gaan we komend weekend ons ook weer op de pistes laten zien. Waar dat is? Nog geen idee maar dat merken jullie vanzelf wel weer.

Ellmau trein

Ellmau Rubenzahlhutte

Ellmau Hartkaiserbahn

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...