1 jaar geleden: Video Update Kaprun Kitzsteinhorn 30 maart 2019

1 jaar geleden op 30 maart waren we nog actief op de gletsjer van Kaprun. We kijken terug naar deze dag. Hoe was het toen ook al weer. In dit bericht de video update. Wij kijken er weer naar uit om daar weer naar terug te gaan al is dat nog even ver weg maar dromen mag toch?

Kaprun Kitzsteinhorn Mogul event

We zijn dit weekend weer even terug in Oostenrijk en ook stond de Kitzsteinhorn in Kaprun op het programma. We hebben het enorm getroffen met het FANtatsische Kaiserwetter. We blijven het zeggen… beter kon gewoonweg niet.

Enorm druk was het niet. Bij iedere lift kon je zo instappen. Wel waren er wat events. Zo was er een slalom event waar het redelijk druk was maar er was ook een FIS Mogul event, zo hebben wij het maar genoemd. Deze kunstenaars van de piste zie je ook voorbij komen in de Video Update die we hebben gemaakt.

Ook zien jullie veel skibeelden. De hele dag was de sneeuw van poederkwaliteit. Het was zeker in de middag een aantal graden boven nul maar de sneeuw heeft niets te lijden gehad.

Bekijk onze video update maar eens van 1 jaar geleden.

Op zo’n dag als deze kun je wel blijven foto’s maken. Een kleine selectie staat hieronder.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...