1 mei een feestdag in Oostenrijk

1 mei boom

1 mei een feestdag in Oostenrijk

Afgelopen zondagochtend hoorden we opeens muziek spelen en toen viel het kwartje…. het was 1 mei en dat is een feestdag in Oostenrijk. Snel de camera even gepakt en jullie kunnen er nog even van meegenieten. Ook was dit meteen een afscheidsvideo van ons winterseizoen. Er was natuurlijk in het dal geen sneeuw meer te bekennen.

Maar niet getreurd… we gaan uiteraard gewoon door met berichten op deze mooie website en dat geldt ook voor onze andere sociale media kanalen.

Hoe die mooie boom wordt opgezet en uit het boswordt gehaald….. Klik dan HIER dan zie je nog leuke foto’s van vorige jaar.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...