1 mei een feestdag in Oostenrijk

1 mei boom

1 mei een feestdag in Oostenrijk

Afgelopen jaar op 1 mei hoorden we opeens muziek spelen en toen viel het kwartje…. het was 1 mei en dat is een feestdag in Oostenrijk. Snel de camera even gepakt en jullie kunnen er nog even van meegenieten. Ook was dit meteen een afscheidsvideo van ons winterseizoen. Er was natuurlijk in het dal geen sneeuw meer te bekennen.

Maar niet getreurd… we gaan uiteraard gewoon door met berichten op deze mooie website en dat geldt ook voor onze andere sociale media kanalen.

Hoe die mooie boom wordt opgezet en uit het boswordt gehaald….. Klik dan HIER dan zie je nog leuke foto’s van vorige jaar.

Op 30 april 2024 staat de 1 mei boom alweer klaar.

1 mei boom Credit @tvb Brixen Kirchberg Westendorf

1 mei boom Credit @tvb Brixen Kirchberg Westendorf

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×