1e afdaling in beeld Kaprun Kitzsteinhorn

Kitzsteinhorn Kaprun Stormachtig

Kitzsteinhorn Kaprun Stormachtig

1e afdaling in beeld Kaprun Kitzsteinhorn

Na de sneeuwdump van een paar dagen geleden willen jullie natuurlijk snel de condities zien die er nu zijn op de gletsjer waar wij zijn geweest. Afgelopen weekend waren wij aanwezig op de gletsjer van Kaprun. We waren daar samen met 3000 andere wintersporters. Daar hebben we vanochtend nog overgeschreven en waren ook nog even bij de ORF Salzburg te zien.

Maar we zouden jullie graag snel een video update willen laten zien van al die mooie poeder is gevallen maar die komt waarschijnlijk as dinsdag. Wel willen we jullie alvast een afdaling laten zien. Het skiën door de verse sneeuw was FANtastisch. Je hoort niemand skiën dus geen ijs en allen maar poeder sneeuw die door de stormachtig wind ook zo werd meegenomen. Daardoor leek de lucht troebel.

Bekijk hieronder onze allereerste video afdaling van dit nieuwe winterseizoen.

Het seizoen op deze gletsjer is nu echt gestart. De omstandigheden op de andere gletsjer zal niet anders zijn. Genoeg sneeuw gevallen en nu maar hopen dat de temperaturen winters blijven op deze hoogte. Als we ons niet vergissen komt er komende week nog sneeuw bij. Volg dit maar op ons dagelijkse Oostenrijkse weerbericht dat we voor jullie maken.

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×