1e beelden werkzaamheden verbinding Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun K-Onnection

Fundament voor Stütze 2

We hebben jullie al eerder geïnformeerd dat er een verbinding komt tussen het dorp Kaprun (Maiskogel) en de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn. De lift die deze 2 gebieden gaat verbinden krijgt een mooie maar wel hele lange naam. De 3K Kaprun-Kitzsteinhorn-K-Onnection. Dat wordt een breed gebouw om al die letters er op te krijgen. 3S Kitzsteinhorn-liner was toch ook wel een goede naam maar daar is van afgeweken.

Nu wordt er al gewerkt aan deze verbinding. We kregen foto’s toegezonden van de firma Kogler die ons altijd voorziet van foto’s van diverse bouwplaatsen. Ook dit keer is men verantwoordelijk voor de Materialseilbahn waarmee de materialen naar boven worden getransporteerd.

Maar verrassend was het wel dat men nu al aan het werk is om de liften tijdig klaar te krijgen.

De lift op de maiskogel die moet al op 22 december 2018 in bedrijf gaan en de 3K Kaprun-Kitzsteinhorn-K-Onnection een jaar later. Maar genoeg hierover. We laten de foto’s zien die we binnen hebben gekregen.

Kaprun K-Onnection

Kaprun K-Onnection

Kaprun K-Onnection

Kaprun K-Onnection

Kaprun K-Onnection

Kaprun K-Onnection

Kogler Seilbahnunternehmen

Summit Travel

Summit Travel Zoek en Boek

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht