1e dag weer in het zomerseizoen in Oostenrijk

Brixen im Thale uitzicht op Hohe Salve

Brixen im Thale uitzicht op Hohe Salve

1e dag weer in het zomerseizoen in Oostenrijk

Het was weer vreemd om zolang niet in Oostenrijk te zijn geweest. We zijn er wel even op uitgegaan en we moesten eerst even in Söll zijn. Dat dorp kennen jullie vast toch wel? We hebben er nog even door het dorp gewandeld en gingen live op facebook…

Ook zagen we nog een 1 meiboom in het dorp maar die staan vast ook nog wel in andere dorpen. Mochten jullie ze tegen komen in Oostenrijk, reageer maar in de reactie op facebook met een foto.

1 meiboom in Söll

Ook waren we nog even in Westendorf en Brixen im Thale, wat zag het er toch groen uit.

Westendorf met zicht op Hohe Salve

Hoch Brixen

Brixen im Thale dalstation 

… en na 8 maanden stond dit bord dan eindelijk voor je. Wie zou daar nu geen zin in hebben?

Wienerschnitzel

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Haus Steiner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...