1e echte Winteropening met Turner in Sölden 5 – 8 november 2020

Sölden 10 november 2019

1e echte Winteropening met Turner in Sölden 5 – 8 november 2020

Het is nog 40 dagen voordat wij weer met onze ski’s één van de gletsjer van Sölden af gaan glijden. Voor de 5e keer en daarmee is het 1e lustrum een feit gaan we weer met een groep naar Sólden om diverse modellen van Turner uit te testen. Wij vinden het wel bijzonder dat er een Nederlandse ski is. Overigens skiën we zelf er al een paar seizoen op en we zijn daar zeker tevreden over.

Het 1e lustrum zullen we zeker vieren op de piste, pension, restaurant. De Après Ski zullen we overslaan dit jaar en de reden daarvoor hoeven we denk ik niet meer te melden.

In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletsjers in Sölden als een opwarming voor de komende winter en daar kun jij ook bij zijn. In dit weekend heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski’s te testen. Een gediplomeerde skileraar is aanwezig voor  eventuele tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat je wel enige ski ervaring hebt. De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 20 jaar.

Let op : niets is verplicht, je bent vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt.

Turner Designed Ski in Sölden RTL Weer

Bij ons staat voorop de kennismaking met de sneeuw in november. Gezien de ervaringen die wij hebben liggen de gletsjers er rond deze tijd van het jaar prima bij.

Meer informatie kun je HIER bekijken en wil je echt mee en er bij zijn bij deze winteropening dan dient er een aanmeldformulier ingevuld te worden. KLIK HIER voor dit aanmeldformulier.

Zien we jullie in Sölden? Bekijk anders de video’s maar eens die hieronder staan. In de eerste video ook de webcams van vandaag (27 september 2020) en op de Giggijoch ligt nu al sneeuw. Ook nog 2 video’s die we op hebben genomen bij eerdere edities.

Turner Ski

Turner Banner

Solden grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...