Hoe was 1e kerstdag in Westendorf op de piste

Westendorf Fleiding

Westendorf 1e kerstdag. Het was al meer dan een week geleden dat we in SkiWelt waren. De laatste keer was het perfect. Koud, natuursneeuw gemengd met kunstsneeuw al met al ideale omstandigheden.

Maar we weten ook wat het weer heeft gedaan afgelopen week. Een bak warm water kwam even huishouden in de Alpen. Maar ook kwam er een koufront in die ook de neerslag liet overgaan in sneeuw. Voor de hoger gelegen pistes viel er rond de 30 centimeter en in het dal enkele centimeters.

We waren erg benieuwd hoe de pistes dan ook zouden zijn na deze terugslag in het weer. In de ochtend was Jeroen al vroeg naar boven gegaan en heeft de “bubble express” vastgelegd alsmede de afdaling.

Natuurlijk hebben we een video update voor jullie klaar staan. Maar er staat nog een video klaar. We zaten in de Fleiding lift en daar kwamen we Stefan tegen. Dat is nu echt Mister Positivo. Het glas is meestal half…. Luister maar eens naar zijn commentaar en we fluisteren ook een nieuwtje in en dat vinden jullie vast wel leuk. Want er is zeker nieuws te melden over de Fleidinglift. Benieuwd naar deze video’s kijk dan snel hieronder.

Westendorf Fleiding

Ook waren we live gegaan bij het bergstation van de Fleiding.

Westendorf Ki West

Westendorf Choralp Brixen im Thale

Westendorf Fleiding

Summit Travel

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...