1e Skiërs gesignaleerd in wintergebied Sölden

Seekogel Sölden

1e Skiërs gesignaleerd in wintergebied Sölden

Geweldig nieuws dat het wintergebied open is gegaan in Sölden. Een week eerder volgens planning en dat is al helemaal goed nieuws in tijden dat de media alleen maar komen met ander nieuws 🙂

Met deze opening komt de echte winter steeds dichterbij. De meeste skigebieden gaan open in de 1e week van december, later geven we nog een update hierover.

Maar we waren benieuwd hoe het er op dit moment uitziet in Sölden. Bij de Gigijoch en de Seekogel daar draaien de liften en de eerste skiers zijn gesignaleerd. Hieronder nog een video van de webcams.

De omstandigheden zien er goed uit en we laten jullie vanaf volgende week donderdag live zien hoe het is. We zijn dan in dit skigebied aanwezig. Hoe onze site en sociale media maar in de gaten.

Gigijoch Sölden

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×