21 juni de langste dag we gaan weer naar de winter :)

Sommersonnenwende

21 juni de langste dag we gaan weer naar de winter 🙂

Afgelopen zaterdag is het al in menig dorp gevierd, de Sommersonnenwende oftewel we zijn aanbeland bij de langste dag van het jaar qua zonlicht en de dagen worden weer korter 🙂 We zeggen dat ook met een knipoog omdat de zomer vandaag pas begonnen is. Laten we hopen dat het een op en top zomerseizoen gaat worden met heerlijke temperaturen.

Laten we inderdaad hopen dat het een geweldige zomer gaat worden. De bergen in, de mountainbike op, Zwembad of bergmeer etc. Wat gaat het worden. In september/oktober nog naar een almabtrieb? Laat het maar weten in de reactie op facebook.

Brixental Zwembad Badesee

Nog wat beelden van de Sommersonnenwende.

Sommersonnenwende

Sommersonnenwende

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...