24-jarige Nederlandse vrouw zwaar gewond achtergelaten op de rodelbahn

Söll rodelen

Symbool foto

24-jarige Nederlandse vrouw zwaar gewond achtergelaten op de rodelbahn

Een rodelavondje in Going is woensdagavond geëindigd met ernstige verwondingen van een jonge Nederlandse vrouw (24). Volgens het politierapport is de 24-jarige rond 20.00 uur van achteren aangesleed (is dat wel een goed woord?) door een onbekende rodelaar. Ze viel vervolgens op de grond en werd omver gereden door een andere slee.

In plaats van de zwaargewonde vrouw te helpen, gingen de beide mannen er gewoon van door. De Nederlandse vrouw moest door de pistereddingsdienst worden opgevangen en naar het dalstation van de Astbergbahn worden gebracht. Vandaar bracht de ambulance haar naar het ziekenhuis in St. Johann.

Hoe het met de 24-jarige Nederlandse vrouw gaat is niet bekend.

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar het lijkt wel of het steeds erger wordt. Mensen komen met elkaar in botsing en men skiet of rodelt maar gewoon door (Fahrerflucht wordt dat ook wel genoemd) Vandaag hadden we zelf nog contact met bekenden die in Sölden zijn. Deze eerste dag 1 snowboarder aan geskied door een ander die er ook vandoor gaat. Gebroken arm tot gevolg.

Wanneer houd dit eens op en nemen mensen is verantwoordelijkheid.

Söll rodelen

Bron: Tiroler Tageszeitung

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...