27-jarige man overleden na ski-ongeluk in Ischgl

Ischgl 25 november 2018

27-jarige man overleden na ski-ongeluk in Ischgl

Na een botsing met een andere skiër crashte een 27-jarige man tegen een wegwijzer en verloor hij het bewustzijn. Kort daarna bezweek hij aan zijn ernstige verwondingen.

Ischgl, een 27-jarige man is zondag aan zijn ernstige verwondingen bezweken na een ski-ongeluk in Ischgl. Volgens ooggetuigen skiede de Duitser rond 11.30 uur zonder aanwijsbare reden een andere skiër, een 65-jarige landgenoot, van achteren aan.

Beiden vielen, waarbij de 65-jarige ongeveer acht meter onder de plaats van het ongeval lag met niet nader gespecificeerde verwondingen aan zijn rug en borst. De jongere botste tegen een wegwijzer en bleef bewusteloos op de helling.

Daaropvolgende skiërs begonnen direct met eerstehulpmaatregelen en hebben ook de reddingsdiensten ingezet. De bemanning van de gealarmeerde SEH-helikopter zette reanimatie snel in en brachten de man naar een bevoorradingsstation op de Idalp. De 27-jarige bezweek om 12.40 uur aan zijn verwondingen. RIP

Wat een drama weer op de piste. Wij zien zelf de afgelopen maanden best veel roekeloze mensen op de piste of dit hier ook het geval is daar doen we geen waardeoordeel over. Kan ook zomaar echt een botsing zijn die zomaar is ontstaan.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht