2e Piste Kitzbuhel Hahnenkamm wordt geprepareerd

Ellmau

Ellmau met op de achtergrond de Hahnenkamm waar piste Walde geprepareerd wordt

Via Pascal kregen we wat foto’s aangeleverd (foto’s zijn van zaterdag 21 oktober, nog net voor de sneeuwval) vanuit het gebied van SkiWelt. Goed te zien is dat Pascal omhoog is geweest bij Ellmau en Söll. Foto’s zijn dan ook afkomstig van Ellmau en de Hohe Salve. Heel goed te zien is dat het sneeuwdepot dat ligt bij de Hahnenkamm in het skigebied van Kitzbühel verspreid gaat worden over de piste Walde. De piste Walde gaat volgend weekend open zodat ook daar geskied kan gaan worden.

Hopfgarten Hohe Salve

Links achterin zie je de witte streepjes dat een piste moet vormen (je moet wel heel goed kijken) Het gaat om de piste Walde op de Hahnenkamm

Maar er druppelde nog meer foto’s binnen. De vrouw van Pascal, Jolanda, maakte ook een topfoto. Wij konden in ieder geval meteen zien dat de foto is genomen bij de Brixenbach. Aan deze bach wordt nog steeds gewerkt om de verwoestingen die daar een paar jaar geleden hebben plaats gevonden te herstellen.

Brixenbach Brixen im Thale

Piste Walde Hahnenkamm

Wilderkaiser

Söll Hohe Salve

Hopfgarten Söll Hohe Salve

Summit Travel Zoek en Boek

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht