35-jarige skiester overleden in de Zillertal Arena

Zillertal Arena Zell am Ziller

foto is ter illustratie

35-jarige skiester komt om bij een ongeval in de Zillertal Arena

Een 35-jarige vrouw uit Polen is zaterdag omgekomen bij een ski-ongeluk in het Zillertal Arena-gebied. De skiester was rond 13.15 uur aan het skiën op de rode piste nummer 11 (in Zell am Ziller) toen ze op een steile helling de controle verloor en in een scherpe bocht naar links over de rand van de piste ging. De 35-jarige viel, sloeg meerdere keren over de kop en viel ongeveer tien meter een steil bosgebied in. Ze bleef met enorme verwondingen daar achter.

Reanimatiemaatregelen van de eerste hulp, het pistereddingsteam en van het noodhelikopterteam waren niet succesvol. De vrouw overleed op de plaats van het ongeval.

RIP…..

We weten niet wat er precies is gebeurd, maar de pistes worden na het middag uur wat harder. Aanpassen van je snelheid is geen overbodige luxe… ,maar nogmaals we weten niet wat zich daar heeft afgespeeld.

Bekijk anders eens een positief bericht over een mooi skigebied. Hochzeiger, HIER kun je alles lezen en zien.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×