3e Krokusweek nog steeds FANtastisch

Scheffau Aualm

In de 3e Krokusweek kregen van Karolien Som een foto update binnen. Ze verblijft in het Brixental (met Dennis) maar hebben de grote skikaart waarbij je in meerder gebieden kunt skiën. Dit keer waren ze op bezoek in…… kijk zelf maar jullie vinden denk ik zelf wel uit waar de foto’s zijn genomen.

Wij zijn deze week in Brixen! Het is wat druk maar prima te doen. Het weer is ook gewoon goed, in tegenstelling tot de weerberichten en de voorspellingen. Al 2 dagen kaiserwetter ( al hoe wel we gister om 17.00 uur een paar uur sneeuw hebben gehad. De condities zijn goed tot 13.00 uur daarna kun je waterskiën! Dus op tijd beginnen en vroeg stoppen is het credo tot nu toe. Morgen beloofd ook weer een mooie dag te worden! We hebben er nu al zin in.
De GROETEN!!!

Karolien en Dennis

 

Brixental

Brixental Tanzertalabfahrt

Ook was het zonnetje er weer leuk bij gekomen. In de middag werden de pistes zeker wat zachter maar…… dan kun je ook wat anders doen toch…zie onderstaande foto… het is maar een optie toch 🙂

Kaiserwetter afsluiten met een drankje

FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht