3K K-onnection Kaprun 1e beelden VIDEO

3K K-onnection Kaprun Kitzsteinhorn

3K K-onnection Kaprun 1e beelden VIDEO, we hadden gedacht zelf met de aller eerste beelden te komen omdat we bij de opening aanwezig zijn eind november maar…. door hele slechte weersomstandigheden was vandaag de weg naar de gletsjer gesloten. We bedoelen dan de weg naar het dalstation dat ligt op een hoogte van 911 meter hoogte. Beelden van deze weg hebben we gisteravond nog op onze facebook pagina laten zien.

Doordat de weg dicht is gegaan vandaag was de gletsjer onbereikbaar… maar dat betekende dat er een plan B was. De 3K K-onnection staat al een tijdje klaar om in gebruik te worden genomen en daar is toen ook voor besloten.

Andy van Snow Camps Europe is omhoog gegaan via de Maiskogelbahn en heeft voor de aller eerste keer plaats genomen in de 3K K-onnectionbahn. Daar heeft Andy ook een video van gemaakt. Ga daar maar even voor zitten.

Voorts was Andy ook nog even bij het Alpincenter en vertelde dat het lang geleden was dat de sneeuwkwaliteit zo goed is op het moment. Helaas hebben we op dit moment geen tijd maar over minder dan 2 weken zullen we hier ook weer zijn. Natuurlijk zullen we dan zelf ook deze nieuwe toplift van dichtbij gaan bekijken.

Logo Holiday Hikes

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vanaf morgen is de Gletsjerjer 1 en 2 weer open. De 3K K-onnection daar zul je dan echt nog op moeten wachten tot 30 november 2019.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×