5 redenen om je wintersport vroeg te boeken

Snowboarden Topfoto

Vroegboeken, is het financieel echt zo voordelig?

Over vroegboeken zijn zoveel verschillende verhalen te vinden, waarom zou ik mijn wintersport al zo ver vooruit plannen? Ik kan toch ook gewoon op het laatste moment besluiten? We geven je 5 redenen om je wintersport wel vroeg te boeken.

  1. Je hebt zekerheid dat je gaat wintersporten in het gewenste gebied en in dat hotel of appartement zit waar je eigenlijk al heel lang naar toe wilde. Op een gegeven moment gaat het heel snel met de boekingen en dan vliegen de accommodaties als warme broodjes de deur uit. Wees slim en zorg dat je nu als eerste boekt.
  2. De kortingen zijn echt kortingen. Vooral als je via een reisorganisatie zoals Summit Travel boekt, dan heb je een vroegboekkorting en een zeer scherpe prijs voor je hele arrangement. Dat wil zeggen dat in bijna alle gevallen de skipas is inbegrepen!
  3. Maar mijn reisgezelschap verandert misschien? Bij Summit Travel is dat geen probleem. Je mag altijd mensen wisselen in je accommodatie, zodat je op eenzelfde aantal reizigers blijft. Ga je met minder of meer, dan verandert er meestal wel iets aan de prijs. Ga je vliegen, houd dan wel rekening met eventuele kosten bij een naamswijziging of omboeking van het ticket. Daarbij zijn we afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij.
  4. Dan moet ik in oktober in één keer de hele reissom betalen?! Nee. Bij Summit Travel is dat niet het geval. De aanbetaling (15% van de reissom) betaal je binnen twee weken na boeken, behalve de eventuele vliegtickets, die  betaal je helemaal, want dat doen wij ook aan de vliegmaatschappij. De overige 85% betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Ga je half februari weg, dan moet het volledige bedrag begin januari bij Summit Travel zijn. Heb jij mooi de tijd het bedrag bij elkaar te sparen vanaf oktober.
  5. En de verzekeringen? Dan moet ik alles gelijk beslissen? Ja en nee. Wil je een annuleringsverzekering, dan moet je deze binnen een week na de boeking afsluiten, anders gelden gewijzigde voorwaarden. De reisverzekering kun je daarna ook nog bijboeken. Dat geldt ook voor het materiaal. Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor materiaal je wil huren, of weet je nog niet zeker of je ook lessen wilt bijboeken? Geen probleem, dit kunnen we tot vier weken voor vertrek zonder problemen bijboeken.

Wil je meer weten over Summit Travel en de manier van werken, zodat jij een top wintersport hebt? Check de website of neem contact op, ook voor je persoonlijk reisvoorstel!

Ski Topfoto

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...