55-jarige overleden na botsing op skipiste in Sölden

Sneeuw Boom

55-jarige overleden na botsing op skipiste in Sölden

Een 55-jarige wintersporter is afgelopen week dodelijk gewond geraakt bij een ski-ongeluk op de Tiefenbachferner in Sölden.

In de ochtend skiede de Zweed met zijn dochter het dal in en deed dat via een rode piste. Hij skiede aan de rand van de piste waar ook 2 mensen stil stonden. De Zweed probeerde de twee skiërs te ontwijken maar plots ging er een ski uit. De man viel en botste tegen de staande Duitsers.

De twee mensen die daar stilstonden (34 en 35 jaar) ontsnapten met lichte verwondingen en kregen eerste hulp van het pistereddingsteam. De 55-jarige raakte bij de botsing ernstig gewond en werd aanvankelijk per reddingshelikopter naar het ziekenhuis in  Innsbruck gevlogen.

De politie heeft nu verklaard dat de man helaas aan zijn verwondingen is overleden. RIP

Snowworld Banner 1250 900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...