68-jarige overleden na ernstig ski-ongeluk

Westendorf Helikopter

ter illustratie

68-jarige overleden na ernstig ski-ongeluk

Een vreselijke tragedie op een Tiroolse skipiste: een man bezweek aan zijn verwondingen na een metershoge val.

Een 68-jarige Oostenrijker kreeg afgelopen zondag een ernstig ongeval tijdens het skiën in het skigebied Wilder Kaiser Brixental. Het gebeurde op een piste in Itter. Op woensdag is de man van 68 jaar overleden in het ziekenhuis van Kufstein.

Volgens de politie ging de man om onbekende reden over de rand van de piste en viel zo’n zes meter naast de piste in de sneeuw. Hij bleef daar roerloos liggen.

Reanimatiemaatregelen van niet-betrokken wintersporters leidden er aanvankelijk toe dat de man werd gestabiliseerd. Vervolgens werd hij per reddingshelikopter naar het ziekenhuis gevlogen. Woensdag overleed hij daar echter. Het Openbaar Ministerie heeft autopsie bevolen om de exacte doodsoorzaak op te helderen.

RIP

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×