Westendorf Kaiserwetter 24 februari 2024 VIDEO

Westendorf Kaiserwetter 24 februari 2024 VIDEO. We hebben een mooie skidag beleefd in Westendorf. Er staan weer een aantal video’s klaar.

Prachtige zondag met veel zon!

Het is een prachtige zondag veel ruimte voor de zon, lees hier de gehele weersverwachting voor Oostenrijk op de website.

Skileraar redt kind uit een lawine

Skileraar redt kind uit een lawine. Na de overvloedige sneeuwval is er toch weer een lawine afgegaan. Skileraar redt kind uit een lawine.

Ruzie over zitplaats in lift eindigde in ziekenhuis

Ruzie over zitplaats in lift eindigde in ziekenhuis. Dit keer gebeurde dit incident in Sölden. Helaas ook weer Nederlanders bij betrokken.

Sneeuwval op de camping in Brixen im Thale

Sneeuwval op de camping in Brixen im Thale. Er is eindelijk weer sneeuw gevallen in het Brixental en dat hadden we al een tijdje niet meegemaakt in het dal.

Wintersportspecialist Chalet.nl zoekt marketingmanager

Wintersportspecialist Chalet.nl zoekt marketingmanager. Er is weer een mooie functie in wintersportland te verkrijgen. Wie?

Komende dagen zachter en föhnig

Komende dagen zachter en föhnig. Na de sneeuw van zaterdag is het de grote vraag, blijft de kou en sneeuw? Wat zijn de vooruitzichten.

Groot Lawinegevaar, ruim een ​​halve meter verse sneeuw

Groot Lawinegevaar, ruim een ​​halve meter verse sneeuw. Nu er in het hooggebergte enorm veel sneeuw is gevallen wordt het ook weer gevaarlijker. Lawines kunnen makkelijk afgaan.

Zware sneeuwval zorgt voor gesloten Brennerautobahn

Zware sneeuwval zorgt voor gesloten Brennerautobahn. Het winterweer slaat eindelijk weer toe.

Brenner Autobahn compleet ingesneeuwd!

De Brenner Autobahn is deze vrijdag compleet ingesneeuwd. Zowel van als naar Oostenrijk is geen verkeer mogelijk. Lees verder…