Aanrader Pitztal Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer 20 november 2022 topfoto

Aanrader Pitztal Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer

Komende maand staat voor ons ook het Pitztal op het programma. We proberen deze maand een bezoek te brengen aan de Pitztaler Gletsjer en de Rifflsee. Ook staat deze winter nog een bezoek aan de Hochzeiger gepland. Een alleraardigst gebied.

Een aanrader is om het gebied van de Rifflsee en de Pizttaler Gletsjer op 1 dag te doen. In de ochtend skiën op de pistes van de Rifflsee, dan een hele lange afdaling maken naar het dalstation van de Pitztaler Gletsjer. Op deze gletsjer kun je de hele middag nog even alle pistes pakken met perfecte sneeuw.

Voorgaande jaren zijn we uiteraard in beide gebieden geweest en wij kijken uit naar dit winterseizoen wanneer we dat weer kunnen gaan doen. Waarom zijn deze gebieden nu een aanrader. Het is er altijd redelijk rustig op de pistes, de pistes zijn top geprepareerd en je hebt er een schitterend uitzicht. Op de Pitztaler Gletsjer ligt zelfs een geweldig uitzichtplatform dat maar liefst op 3.440 meter ligt.

De nieuwe video updates van 2024, daar is nog het wachten op, maar we hebben ook de oude beelden nog. Hieronder staan 2 video updates vanaf de Rifflsee en de Pitztaler Gletsjer.

Ook hebben we nog een live video die we op facebook hebben opgenomen. Locatoie is het uitzichtplatform op 3.440 meter. Wat een uitzicht heb je daar toch.

Pitztaler Gletsjer Wildspitze topfoto

Pitztaler Gletsjer Wildspitze 20 november 2022

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×