Aardbeving Neunkirchen 4.7 op schaal van richter

Aardbeving

Aardbeving Neunkirchen 4.7 op schaal van richter

Gisteravond heeft de aarde geschud in  de omgeving van Neunkirchen en dat ligt in Niederösterreich even net ten zuidwesten van de stad Wenen.

Aardbeveing 30 maart 2021 Neunkirchen

Rond 18:25 uur schudde de aarde daar met een kracht van 4.7 op de schaal van Richter. Volgens ZAMG waren de trillingen om 18:25 uur duidelijk voelbaar in het gebied van het epicentrum. Er waren aanvankelijk geen meldingen van schade.

De aardbeving werd ook “waargenomen in grote delen van Oostenrijk” (seismograaf)

In het epicentrum is lichte schade aan gebouwen mogelijk, zei de ZAMG.

Aardbeving

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...