Aardbeving omgeving Kufstein 3.9 schaal van Richter

Aardbeving

Aardbeving omgeving Kufstein 3.9 schaal van Richter, een heftige aardbeving was vannacht in de omgeving opgemerkt door tal van mensen. Meer dan 200 meldingen kwamen kort na de aardbeving binnen.

Dat af en toe de aarde schud in Oostenrijk is niet vreemd. De meeste schokken die merk je absoluut niet omdat ze gewoon weg te klein zijn. Als er wat opschudding is dan is het meestal in de buurt van Innsbruck, Stubaital. Waar de aarde nu heeft geschud hebben we nog niet eerder gezien of gehoord, jullie wel?

De beving had een kracht van 3,9 op de schaal van Richter en het episch centrum lag ongeveer 5 kilometer ten zuid oosten van Kufstein. Episch centrum lag in de buurt van de Hintersteiner See.

Tot rondom 35 kilometer van het episch centrum was de beving waarneembaar, zelfs in Duitsland. Vlakbij de Hintersteiner See was de beving zelfs heftig te noemen. Mensen schrokken wakker en er zijn ook kleine objecten verplaatst. Echt schaden aan huizen is niet te verwachten.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht