Aardbeving omgeving Landeck 4.1 schaal van Richter

Aardbeving

Aardbeving omgeving Landeck 4.1 schaal van Richter, een heftige aardbeving was gisteravond  in de omgeving opgemerkt door tal van mensen. De aarbeving had een kracht van 4.1 op de schaal van Richter. Het Epischcentrum lag tussen Landeck en Imst.

Dat af en toe de aarde schud in Oostenrijk is niet vreemd. De meeste schokken die merk je absoluut niet omdat ze gewoon weg te klein zijn. Als er wat opschudding is dan is het meestal in de buurt van Innsbruck, Stubaital, Pitztal. De aarde heeft nu iets meer nog naar het westen geschud. Dit keer in de omgeving van Landeck.

Aardbeving 8 aug 2020

Aarbeving 8 aug 2020

De aardbeving was kilometers verder zeker te voelen. De seismografische meters sloegen behoorlijk uit.

Aarbeving 8 aug 2020

Tot in de buurt van Innsbruck zijn de meters uitgeslagen.Er is nog geen schade echt gemeld. Experts verwachten geen grote schades maar kunnen niet uitsluiten dat er hier en daar toch nog wat kleine schades worden gemeld.

Wie is er ook in deze omgeving en heeft iets gevoeld?

Bron: ZAMG

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht