Aardbeving Tirol regio Wörgl

Aardbeving

Aardbeving Tirol regio Wörgl

Het komt niet vaak voor dat wij een nachtelijk bericht schrijven maar we maken daar nu toch even een uitzondering op. Ook zijn we best benieuwd wie er op dit tijdstip nog actief is op de sociale media.

Niks vermoedend zaten we in de caravan toen de caravan iets heen en weer ging. Je denkt dan niet meteen aan een aardbeving. Wij dachten meteen oeps zijn dat de poten van de caravan die het begeven. Gelijk er maar even op uit getrokken. Alles stond nog steeds stevig vast. Ook nog maar even naar de buren gegaan. “hebben jullie wat gevoeld” Ja was het antwoord de caravan ging heen en weer maar we dachten dat dat de kinderen waren….

Gelijk ook maar even het internet op gegaan en ja hoor…. Een aardbeving. Zoals we nu hebben kunnen lezen was de sterkte rondom Wörgl. Zo 4 km er vandaan!

Aardbeving Wörgl 3.8 16 augustus 2021 2

Aardbeving Tirol Salzburgerland 16 augustus 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...