Abenteuer Affenberg Karinthië Apenberg

Affenberg Karinthië

Abenteuer Affenberg Karinthië Apenberg

Begin juni waren we een aantal dagen in Karinthië en op de slotdag zijn we nog naar twee dierenparken geweest. Van het eerste park doen we nu verslag.

In dit park leven en wonen zo’n 185 Japanse Makaken die echt soms wel duiveltjes kunnen zijn. Je gaat het park in onder begeleiding en wij hadden het geluk dat een Nederlander (Roy) ons heeft begeleid. Roy doet onderzoek naar deze apensoort en is de komende jaren nog wel aanwezig in dit park. Mocht je dus naar dit park gaan dan heb je in ieder geval een Nederlands sprekende gids maar in het Duits of Engels is ook mogelijk.

Wij hebben ons prima vermaakt in dit park en het leuke is dat de apen die er rondlopen allemaal redelijk brutaal zijn. Zomaar een greep in de handtas van de gids om een eten te scoren is geen uitzondering. Ook zie je in de video een aapje die pas 2 maanden is en al zo ongelofelijk veel kan doen. Bij 3 maanden kan een Japanse Makaak al geheel zelfstandig leven hebben we begrepen. Hieronder kunnen jullie onze video zien vanuit dit park.

Meer informatie kun je halen op de website van Abenteuer Affenberg. Klik HIER.

Affenberg Karinthië

Affenberg Karinthië

Affenberg Karinthië

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×