Accommodaties zijn te boeken voor 2024-2025

SkiWelt Westendorf Gampenkogel Topfoto

Accommodaties zijn te boeken voor 2024-2025

Het wintersportseizoen is zeker nog niet ten einde. De Pasen komen eraan en ook dan zijn er nog genoeg mensen die op wintersport gaan.

Moest je in het verleden nog even wachten met het boeken van accommodaties, met als reden dat deze simpel weg nog niet op de diverse websites staan, kun je nu al sommige accommodaties boeken voor volgend seizoen.

Wil je nu al kijken wat er te verkrijgen is, klik op de onderstaande links.

Summit Travel  (16% procent van de accommodaties zijn reeds beschikbaar)

Chalet.nl (35% van de accommodaties zijn reeds beschikbaar)

Kaprun Kitzsteinhorn Kaiserwetter Topfoto

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×