Advent in Kitzbühel FANtastisch

Kitzbühel Kerstmarkt (c)Michael Werlberger

(c)Michael Werlberger

Advent in Kitzbühel is ook erg gezellig. Vier weken voordat het Kerst is begint deze tijd. In Kitzbühel is een advent markt. In meer dan 30 hutten kun je de culinaire Tiroolse lekkernijen proeven. Ook is de traditionele „Handwerkkunst“  te bewonderen.

Voor de kinderen zijn er ook leuke dingen. De kinderen kunnen bv zelf brood bakken (bij de Bastelalm) of pony rijden. Maar er worden ook Kerstverhalen verteld er is sfeer volle kerstmuziek en….de geur van geroosterde amandelen maken het Kitzbühel Advent helemaal compleet.

De kinderkerstmarkt is open van woensdag tot en met zondag van 14 uur tot 20 uur. Alles is afgestemd op de Kerst. Nieuw dit jaar is de Bastelalm op deze plek kunnen de kinderen naar hartelust schilderen, knutselen en koekjes bakken. Dit kan allemaal van vrijdag tot en met zondag.

Kitzbühel Kerstmarkt (c)Michael Werlberger

(c)Michael Werlberger

200 jaar „Stille Nacht“

De viering dit jaar staat ook in het teken van de samenwerking tussen Kitzbüheler Advent en de Tiroolse Kerstmarkten. Ook brengt een ensemble van acteurs en zangers op 12 en 19 december „Stille Nacht, Heilige Nacht ten gehore“

Kitzbühel Kerstmarkt (c)Michael Werlberger

(c)Michael Werlberger

Hemelse Advent bij Hotel Rasmushof

Een ander hoogtepunt van de Kitzbühel Advent ligt direct bij de finish van de Hahnenkamm-race. Daar ligt een prachtig Hotel, Rasmushof.

Er is een Kerstweide ingericht deze is open tot en met 23 december 2018. Er staan talrijke versierde kerstballen, bomen en feestelijk versierde hutten. Ook kun je er genieten van lekkernijen die uit de keuken komen van Rasmushof. Dagelijks van 17.00 tot 19.00 uur geopend en op zaterdag en zondag een uitgebreider programma.

Meer weten over het totale programma klik dan HIER.

Kitzbühel Kerstmarkt (c)Michael Werlberger

(c)Michael Werlberger

Summit Travel

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...