Advocaat wil deel seizoenskaart terug zien in geld

Advocaat wil deel seizoenskaart terug zien in geld. Een advocaat in Oostenrijk is zwaar teleurgesteld. Ieder jaar koopt hij de Snow Card Tirol bij de Kaunertaler Gletscherbahnen. Zodoende kan hij ook jaarlijks skiën tot midden mei. Maar zoals jullie ongetwijfeld weten is het skiseizoen tot stilstand gekomen. Sterker nog er is geen skigebied meer open 🙁

Volgens deze advocaat wordt het contract niet uitgevoerd omdat hij de laatste 2 maanden niet meer kan skiën. Een week na de sluiting van de bergbahnen heeft hij een brief gestuurd naar de bergbahnen en aangegeven dat hij 30% van de tijd dat ze open zouden zijn geen gebruik kan maken van de faciliteiten en eist daarop dan ook 190 euro geld terug. Binnen 14 dagen wil hij dit bedrag terug zien van de bergbahnen.

Uiteraard beroept de bergbahnen zich op overmacht. Maar de advocaat geeft juist aan dat dit alleen geldt als het gaat om schadeclaims. Van deze claims daar is geen sprake van maar dringt aan op contractrecht en consumentenbescherming. Gewoon een mededeling krijgen dat het allemaal pech is daar gaat de advocaat niet mee akkoord.

Hoe dit allemaal gaat aflopen, geen idee. Als we nieuws hierover krijgen dan horen jullie het.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...