Afdaling Brunnenkogel op de Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer Wildspitzbahn

Afdaling Brunnenkogel op de Pitztaler Gletsjer

We zijn recent nog op de Pitztaler Gletsjer geweest maar we kwamen ook in ons archief nog een afdaling tegen van de Brunnenkogel. Deze afdaling ligt aan die hele lange sleeplift. Maar het is het zeker waard om in deze lift te gaan zitten. Het is een blauwe piste die je zeker volgas kan nemen. Maar ga iets minderhard en geniet van het adembenemende uitzicht dat je hebt tussen de hoge bergen.

Hopelijk kunnen we zelf snel weer naar deze gletsjer gaan en dan in de ochtend eerst de Rifflsee doen. Dat is zeker een aanrader maar daar komen we nog wel een keer op terug.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×