Afdaling Brunnenkogel op de Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer Wildspitzbahn

Afdaling Brunnenkogel op de Pitztaler Gletsjer

We zijn recent nog op de Pitztaler Gletsjer geweest maar we kwamen ook in ons archief nog een afdaling tegen van de Brunnenkogel. Deze afdaling ligt aan die hele lange sleeplift. Maar het is het zeker waard om in deze lift te gaan zitten. Het is een blauwe piste die je zeker volgas kan nemen. Maar ga iets minderhard en geniet van het adembenemende uitzicht dat je hebt tussen de hoge bergen.

Hopelijk kunnen we zelf snel weer naar deze gletsjer gaan en dan in de ochtend eerst de Rifflsee doen. Dat is zeker een aanrader maar daar komen we nog wel een keer op terug.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Interhome Banner 1250x700

Van Beeck tenten

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...