Afdaling Gaislachkogl Video 18 november 2023

Sölden Gaislachkogl middenstation

Afdaling Gaislachkogl Video 18 november 2023

Als jullie dit lezen zitten we in de auto omweg naar Nederland. We hebben een Fantastisch Weekend gehad met het Turner Warm Up Weekend. Alweer voor de 7e keer met circa 100 wintersporters uit Nederland naar Sölden.

Het was weer een op en top weekend. Zaterdag 18 november 2023 was een geweldig mooie dag. Gelukkig hadden we onze weerman ook mee en die had ons overtuigd toch echt de 1e lift te pakken (8 uur bij de Gaislachbahn) Daar hebben we geen spijt van gehad.

Als eerste de piste af en dan ook nog eens op een piste waar je alleen maar ribbels zag. Deze afdaling willen we jullie zeker niet onthouden. Deze staat hieronder en wat een beelden van vroege in de ochtend. We starten met de zon en dalen eerst af aan de schaduwkant, halverwege de piste komt de zon weer in zicht.

Een video update van deze dag die krijgen jullie komende week weer te zien. Nog even geduld.

Sölden Gaislachkogl middenstation

Sölden Gaislachkogl bergstation

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×