Afdaling Kandleralm tussen Westendorf en Brixen im Thale VIDEO

RTL Weer Brixen im Thale 13 oktober 2021

Brixen im Thale, 2 seizoenen: herfst in het dal en op de berg winter @13 oktober 2021

Afdaling Kandleralm tussen Westendorf en Brixen im Thale VIDEO

De winter komt er aan en dat is ook goed te merken bij ons op de website. We raken steeds meer en meer in winterse stemming. Gisteren was er zelfs al een speldenprik van Koning Winter te zien. De foto hierboven is ook gisteren gemaakt. Op de berg is zelfs 30 cm aan sneeuw gemeten. Het is helaas nog te vroeg dat al dat moois blijft liggen.

Maar om jullie weer lekker te maken laten we jullie uit onze archieven een afdaling zien. Vanaf de Choralp in Westendorf maken we een afdaling naar het dalstation Brixen im Thale. In het dal ski je ook nog eens over een weg en onder een spoorweg door. Waar heb je dat nou?

De volledige afdaling Kandleralm tref je hieronder aan.

SkiWelt Brixental Kandleralm

Kandleralm Brixen im Thale

SkiWelt Kandleralm

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht