Afdaling naar Hoch Brixen met Gert

SkiWelt Aualm

Afdaling naar Hoch Brixen met Gert

We zijn al een aantal dagen in Oostenrijk en af en toe komen we ook wel eens een bekende tegen. Dit keer kwamen we Gert tegen op een piste. De helmacamera stond aan en we hebben deze afdaling ook maar in een video geplaatst.

Gert kennen jullie wellicht van Skischoen op Maat. Gert is een van de beste bootfitters van Nederland en hij kan niet alleen uitstekend skischoenen afleveren maar op de ski’s kan hij er ook wel wat van. Hoe? Kijk dan de onderstaande video.

De komende bijna 2 weken zijn we ook nog in Oostenrijk en er zullen dagelijks updates voorbij komen. Ook afdalingen op de helmcamera.

Zinsbergbahn Brixen im Thale

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...