Afdaling Scheffau en Itter VIDEO

SkiWelt Wilder Kaiser Aualm Scheffau

Afdaling Scheffau en Itter VIDEO

In februari waren we ook in Oostenrijk te vinden en als we de kans hebben om met kaiserwetter hele afdalingen te filmen dan doen wij dat ook. We hebben 2 video’s voor jullie klaar staan en dat is als eerste de afdaling naar Scheffau am Wilden Kaiser en de tweede de afdaling naar Itter.

Het was deze dagen geweldig weer dus wij vinden het dan ook FANtastische beelden. Kijk zelf maar eens.

Er zullen vast meer afdalingen komen dit seizoen maar dan moet het weer een beetje meewerken. Afdaling naar Söll moeten we nog monteren maar dat komt komende week vast wel goed.

Voor de mensen die deze week in Oostenrijk zitten een goede vakantie gewenst.

Itter dalstation Salvistabahn

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...