Afdaling Schmittenhöhe naar Bergstation AreitXpress

Zell am See Sneeuwkanon

Afdaling Schmittenhöhe naar Bergstation AreitXpress

Zoals jullie bekend is willen we altijd wel een afdaling in beeld brengen. Met de uren die wij op de pistes doorbrengen en de steeds beter wordende camera’s met ook nog eens uitstekende batterijen hebben we de afgelopen jaren honderden uren aan video’s op de plank liggen. Dit keer brengen we een afdaling in het skigebied van Zell am See in beeld.

We starten iets onder de Schmittenhöhe en we beëindigen onze afdaling bij de AreitXpress.

Ook wij kijken uit dat we weer een bezoek kunnen brengen aan dit skigebied. Wellicht dat dit nog gaat lukken in de maand december en anders houden jullie een mooie nieuwe update van ons tegoed.

Zell am See

skioutlet 2022 grote banner

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×