Afdaling Schmittenhöhe naar Bergstation AreitXpress

Zell am See Sneeuwkanon

Alvorens we met een video update gaan komen vanuit Zell am See en een bezoek aan Dutchweek Zell am See trakteren we jullie eerst op een video afdaling. Deze start iets onder de Schmittenhöhe en gaat door tot het Bergstation van de AreitXpress.

Vanavond om 18.00 uur staat dan de totale video update klaar. Ook zit daar nog een klein wedstrijd element in want we deden mee aan de slalom in Zell am See, georganiseerd door Dutchweek.

Zell am See

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht