Afdaling tussen Saalbach en Fieberbrunn naar de TirolS bahn

Tirol S grens Salzburgerland Tirol Saalbach Fieberbrunn

Afdaling tussen Saalbach en Fieberbrunn naar de TirolS bahn

De komende tijd zetten we ook zo af en toe een afdalingsvideo in de schijnwerpers. Dit keer de afdaling als je vanuit Saalbach naar Fieberbrunn zou willen gaan. Een waarschuwing voor de mensen die hier naar toegaan en gebruik moeten maken van deze lift. Deze lift sluit al iets eerder. Let dan zeker op de tijd wanneer deze lift als laatste draait op de dag anders zou je een enorme omweg moeten gaan maken met de taxi of bus.

In de video zie je ook iemand een salto maken en komt op zijn hoofd terecht. Gelukkig is alles goed afgelopen.

Wij kijken er enorm naar uit om weer te gaan skiën in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. In het verleden hebben we daar een rondje gemaakt. Deze is HIER te bekijken en zullen in de maand januari daar een nieuwe video update gaan opnemen. Laten we hopen dat de sneeuw binnenkort weer rijkelijk gaat vallen.

Schönleitenbahn Goaßstall Saalbach Hinterglemm

Nog geen keuze gemaakt waar je naar toe wil of opzoek naar een accommodatie. Kijk dan geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×